S-a stins din viață un îndragit preot care a slujit la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Piatra-Neamț: „Azi parcă și cerul plânge…”

Părintele Ioan Papuc, cel care a fost parohul Parohiei Hangu timp de 11 ani și care a slujit la Biserica Sfântul Gheorghe din Piatra-Neamț a trecut în neființă.

Zeci de mesaje curg pe rețelele de socializare, mesaje prin care oamenii care l-au cunoscut, iubit și apreciat își exprimă durerea:

A adormit întru Domnul Părintele Ioan Papuc, parohul Parohiei Hangu timp de 11 ani, între anii 1989 – februarie 2000. După anii 2000 a slujit la Biserica Sfântul Gheorghe din Piatra Neamț. A fost un om deosebit, cu multe daruri de la Dumnezeu. Cine dorește, să-l pomenească în rugăciunile sale. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

*****

Azi parcă și cerul plânge. După o grea și mare suferință, dragul și ne egalabilul nostru Părinte PAPUC IOAN a părăsit acestă lume. Biserica Sf. Gheorghe din Piatra-Neamț împreună cu Parintele Alioaiei Gh. cu obștea sa . Corul Biserici Consilieri și toți ce l-au îndrăgit pe parintele IOAN de azi am rămas săraci orfani și ne putincioși îndurerați. Drum lin în ceruri Părinte ne veți lipsi enorm de mult. Bunul Dumnezeu să vă primească în împărăția sa, și să ne Cântați de sus în ficare Duminică alături de noi coriștii,, Iubite voi Doamne.” și Tatăl nostru. “ Vă rog din suflet pe noi să ne iertați dacă v-am greșit, sau v-am supărat, dar mereu ați fost alături de noi cu, cuvinte frumoase de încurajare pt. a pași în viață și a merge mai departe. Părinte numai la d-voastră a încetat să bată ceasul azi, a hotărât Bunul Dumnezeu să vă ia alături de el. Veți rămâne mereu și mereu în inimile noastre în sufletul nostru și în mintea nostră. Poate că acolo veți găsi o lume mai bună și mai dreaptă. Ne-ați lăsat fără cuvinte și inimi îndurerate. ADIO OM BUN ȘI DRUM LIN.!!

*****

O veste trista pentru toti hanganii si nu numai. Părintele Ioan Papuc, parohul Parohiei Hangu timp de 11 ani, între anii 1989 – februarie 2000 a trecut in randul dreptilor. Parintele nu a fost doar un preot pentru mine ci si un prieten, un calauzitor, un om deosebit de o inalta prestanta morala si umana. Pe noi, copiii din perioada in care a slujit la Hangu, ne-a invatat sa fim buni si drepti, atat in biserica cat si pe bancile scolii ca profesor de religie.Odihneste-te in pace parinte Papuc. Nu te vom uita si te vom pomeni in rugaciunile noastre. Dumnezeu sa-l ierte si sa il primeasca in Imparatia Sa!

Drum lin spre o lume fără durere!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate