S-au finalizat lucrările de modernizare a drumului către Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului – „Cu ajutorul lui Dumnezeu și lucrând în echipă, cu și pentru oameni, putem construi un viitor mai bun” (Daniel Harpa)

În Comuna Brusturi s-a finalizat cu succes modernizarea singurului drum de acces către Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, oferind credincioșilor o călătorie mai ușoară și sigură către acest loc binecuvântat. Investiția a fost realizată prin intermediul unui proiect inițiat de primarul Daniel Lozonschi și finanțată din bugetul local al comunei.

Drumul care duce către mănăstire avea nevoie de îmbunătățiri semnificative pentru a asigura un acces facil și confortabil. Lucrările de modernizare au inclus asfaltarea drumului, refacerea structurii rutiere, montarea de semnalizare corespunzătoare și implementarea de măsuri de siguranță pentru a preveni accidentele rutiere.

Prin acest proiect, primarul Daniel Lozonschi și echipa sa au demonstrat angajamentul lor față de comunitate și față de necesitățile credincioșilor. Modernizarea drumului către Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului nu doar că facilitează accesul la acest loc sacru, dar și contribuie la dezvoltarea turismului religios în zonă.

Credincioșii care doresc să viziteze mănăstirea pot face acest lucru fără a-și mai pune întrebări legate de starea drumului. Modernizarea acestuia aduce beneficii semnificative în ceea ce privește confortul și siguranța călătoriei, oferind o experiență mai plăcută și relaxantă.

Comunitatea locală și vizitatorii vor putea aprecia frumusețea și liniștea Mănăstirii Acoperământul Maicii Domnului, iar credincioșii vor putea desfășura ritualurile religioase într-un mediu mai prietenos și accesibil.

Investiția realizată din bugetul local al comunei Brusturi este un exemplu elocvent al priorității acordate nevoilor comunității și dezvoltării locale. Proiectul este un succes și demonstrează dedicarea primarului Daniel Lozonschi și a echipei sale în a îmbunătăți infrastructura și a aduce beneficii semnificative pentru locuitorii comunei și pentru toți cei care vizitează această zonă deosebită.

La slujba de ieri, prima slujbă oficiată după finalizarea lucrărilor, au participat și colegii de partid ai primarului din comună, care s-au rugat alături de enoriași au transmis sincere mulțumiri părintelui stareț Alexie și domnului Daniel Lozonschi pentru toată implicarea și devotamentul de care dau dovadă.

Doamne, ce binecuvântare să ajungem astăzi la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din satul Groși, o oază de liniște pentru creștini și de mângâiere sufletească pentru bătrânii care își găsesc adăpost aici.

Am mers pe singurul drum de acces, recent modernizat grație implicării primarului comunei Brusturi, Daniel Lozonschi. Conectează mănăstirea si centrul de bătrâni cu “restul lumii”. Am găsit aici o comunitate unită și dramul de liniște de care avem cu toții nevoie în aceste vremuri agitate. Mulțumim din suflet părintelui stareț Alexie și tuturor celor implicați în întreținerea și prosperitatea acestui sfânt așezământ!

Angajamentul nostru, al social-democraților nemțeni, rămâne ferm: sprijinim și promovăm bunăstarea întregii comunități. Cu ajutorul lui Dumnezeu și lucrând în echipă, cu și pentru oameni, putem construi un viitor mai bun.

Zile binecuvântate, tuturor!”, a transmis Daniel Harpa.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate