”Să aduci un politician și un primar atât de slab cum este Lică Pavăl ar fi o sinucidere politică pentru orice organizație de partid”

Primarul de la Roznov, domnul Vasile Pavăl, a afirmat că i s-a cerut recent de către deputatul PSD, Ciprian Șerban, care este și președinte al PSD Roznov, să treacă la PSD.

Deoarece noi știam că la Roznov nu e nicio dragoste politică între PSD și actualul primar, l-am întrebat direct pe domnul Ciprian Șerban ce este cu această presupusă propunere de racolare în PSD a domnului Vasile Pavăl:

Mă puteți bănui de orice, dar nu de inconștiență. Domnul Lică Pavăl nu a fost niciodată invitat să facă parte din PSD. Să aduci un politician și un primar atât de slab cum este Lică Pavăl ar fi o sinucidere politică pentru orice organizație de partid.

Ați văzut ce face la Roznov și veți vedea la următoarele alegeri și ce vor zice roznovenii.

Din contra, ne dorim ca domnul Lică Pavăl să rămână la PNL și să candideze din nou, ca să înțeleagă și el că oamenii din Roznov nu sunt chiar atât de naivi pe cât îi crede el. Categoric, domnul Lică Pavăl nu are ce căuta în PSD și nici nu l-a invitat nimeni.

Constat cu regret că domnul primar s-a schimbat foarte mult în rău de când a intrat pe funcție. La început nu mințea chiar atât de mult și la fiecare pas. L-am văzut, de exemplu, recent cum minte precum respiră. A fost întrebat de un jurnalist în mod clar despre ce proiecte noi are în lucru acum la primărie și, în loc să spună adevărul, a început să se laude cu proiectele fostului primar de pe vremea când acesta era la PSD. Cam la nivelul acesta de minciuni a ajuns, din păcate, domnul Lică Pavăl.”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate