Să nu ne prefacem că nu vedem… PSD-un pietrean coordonat de Florentina Moise a uitat de promisiunea că nu va vota pentru vânzarea nici unui teren din Piatra-Neamţ

La ultima şedinţă de consiliu local, PNL a introdus din nou pe ordinea de zi un proiect mai vechi prin care dorea să scoată la vânzare un teren valoros de aproximativ 500 m într-o zonă foarte bună a municipiului Piatra-Neamţ. Dacă prima dată vânzarea acestui teren nu a trecut, nefiind votată de PSD, acum s-a aprobat chiar cu votul PSD-iștilor care și-au încălcat promisiunea că nu vor vota pentru nicio vânzare de teren.

Din câte am aflat noi pe surse, pentru prima oară în acest mandat, coordonatorul grupului de consilieri PSD, Florentina Moise, nu a mai discutat înainte de ședință cum să se voteze, ba mai mult, nici nu s-a prezentat la ședință, așa că cei de la PSD au votat alături de aliații din PMP clar interesați de această vânzare.

De ce șefa PSD-ului pietrean nu a mai stabilit clar înainte de ședință să se păstreze linia politică asumată cu votarea contra vânzărilor de terenuri e ceva care ne scapă, mai ales că subiectul acestei vânzări era cunoscut și discutat iar cel care vrea să cumpere terenul este de asemenea cunoscut.
De fapt nu ar fi prima oară când consilierii PSD par să fie coordonați de Florentina Moise în interesul liberalilor, dar asta e altă chestiune. Noi doar nu putem ca după atâția ani de zile de criticat primăria Piatra-Neamț care a vândut totul să ne facem acum că nu vedem cum se vinde un teren. Nici măcar nu este vorba neapărat de acel teren, ci de un principiu asumat de PSD și încălcat de șeful PSD Piatra-Neamț care se pare că s-a prefăcut că nu știe și a lăsat lucrurile la voia întâmplării.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate