Șah mat la primarul Carabelea. Mai este o variantă de ”salvat” Telegondola

Ieri, în ședința de consiliu local, consilierii PMP din opoziție i-au reproșat primarului că nu a ținut cont de varianta propusă de ei. Primarul a îndrugat mai multe cuvinte, dar nu a spus care ar fi fost cealaltă soluție, așa că ne-am interesat noi.

Cealaltă soluție este mult mai bună decât a primarului, dar implică asumarea răspunderii din partea acestuia și a grupului de consilieri PNL și USR. Soluția ar fi un aport de capital la Perla Invest care poate fi votat fără sprijinul consilierilor PSD. Asta ar însemna ca banii să se dea la Perla Invest direct, cum s-a mai făcut de cel puțin 5 ori în decursul anilor, doar că dacă ulterior vreo instituție constată că totul a fost o șmecherie de sifonat bani publici, inițiatorul, adică primarul, împreună cu consilierii care votează aportul de capital, respectiv consilierii PNL și USR, vor da banii înapoi din propriile buzunare.

O idee foarte corectă, dacă primarul vrea să salveze telegondola și este convins că face ceva bun. Aport de capital prin HCL la care pot să se opună cei de la PSD, că nu mai contează.

Acum să vă vedem, domnule primar Andrei Carabelea. Aveți soluția să ”salvați” telegondola fără votul consilierilor PSD, dar trebuie să vă asumați dumneavoastră și consilierii PNL/USR că ce faceți e legal și să plătiți dacă greșiți. Nu să plătească tot pietrenii pentru greșelile primăriei. Ia să vedem, dacă e să plătească din banii proprii primarul și cei de la PNL/USR pentru că ”salvează” ilegal telegondola, mai au chef să o salveze?

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate