Salvatorii în acțiune la Bicaz

Viața ta, misiunea noastră ‼

Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să vă alăturați nouă pentru un nou eveniment deosebit marca OTB, intitulat „Salvatori în Acțiune”. În cadrul acestui eveniment, vă veți familiariza și veți învăța cum să acordați primul ajutor în situații de urgență.

Vă așteptăm cu brațele deschise în sala de sport a liceului Carol I Bicaz, sâmbătă – 30 martie, începând cu ora 10. Este o ocazie unică pentru comunitatea noastră de a deveni mai pregătită și mai încrezătoare în fața provocărilor care pot apărea în viața de zi cu zi.

Acest proiect este realizat cu sprijinul deosebit al doamnei doctor Damoc Letiția și doamnei profesoare Dumitrascu Roxana, alături de echipa dedicată a Sanitarilor Pricepuți. Vă asigurăm că veți fi ghidați și susținuți de profesioniști în domeniul sănătății, care vă vor împărtăși cunoștințele și experiența lor într-un mod interactiv și captivant.

Consideram că fiecare dintre noi trebuie să știe să acorde corect macar o manevră de prim ajutor, care poate face diferența dintre viață și moarte.

sursa: Organizația Tineretului pentru Bicaz

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate