Salvatorul nemțean Ciprian Manoliu (ISU Neamț), desemnat Pompierul de Onoare al anului

Dragostea față de semeni, determinarea și profesionalismul sunt doar câteva dintre aspectele definitorii ale salvatorilor de profesie. Dedicați în fiecare clipă, atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber, ei sunt mereu acolo, pregătiți să acorde sprijin semenilor aflați în dificultate.

În semn de recunoștință pentru activitatea depusă în acest an, un salvator de la ISU Neamț a primit titlul de 𝗣𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲.

Datorită profesionalismului, promptitudinii și seriozității de care a dat dovadă în misiuni, 𝗽𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷. 𝘀̦𝗲𝗳 𝗠𝗮𝗻𝗼𝗹𝗶𝘂 𝗖𝗶𝗽𝗿𝗶𝗮𝗻 din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț a fost desemnat 𝗣𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶. Experiența sa de peste 15 ani ca pompier și-a spus cuvântul. A fost omul potrivit la momentul potrivit, atunci când patru suflete au avut nevoie de ajutor, surprinse fiind de flăcările care au cuprins întreaga locuință. (Detalii despre intervenția salvatoare aici – click)

Curajos și implicat din fire, Ciprian a reușit să-i evacueze, iar la sfârșitul intervenției, le-a oferit găzduire. Mai mult, pentru refacerea imobilului afectat, a inițiat o acțiune umanitară în rândul colegilor pentru strângerea fondurilor necesare.

Felicitări și mult succes în viitoarele misiuni tuturor pompierilor salvatori!

a transmis IGSU

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate