Sâmbătă, descoperă Fascinația Kickboxing-ului pe stadionul din Târgu-Neamț [Intrare liberă]

Kickboxing-ul, o artă marțială care îmbină tehnici din karatele full-contact japoneze și stilul thailandez de box, Muay Thai, este mai mult decât un simplu sport – este o experiență de viață. Acest sport oferă o combinație perfectă între antrenamentul muscular și cel cardiovascular, ajutând la arderea caloriilor și la tonifierea întregului corp.

Tinerii Social Democrați din orașul Târgu-Neamț își propun să promoveze un stil de viață sănătos prin sport și mișcare, și vă invită la o experiență live de kickboxing.

Această sesiune specială vă oferă oportunitatea de a urmări, adresa întrebări și chiar de a experimenta tehnicile acestui sport captivant.

Evenimentul va avea loc pe Stadionul din orașul Târgu-Neamț, sambata, 20 Aprilie, începând cu ora 11:00.

Aici, veți putea asista la o demonstrație susținută de sportivii talentați din cadrul clubului SCORPIONS, coordonați de antrenorul de succes, Vlad Boeru, un tânăr dedicat comunității noastre.

Promovând educația, sportul, mișcarea și sănătatea, Tinerii Social Democrați din Târgu Neamț va invită să vă alăturați în această călătorie spre un stil de viață activ și echilibrat.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate