„Şansa la digitalizare prin fonduri nerambursabile”, întâlnire la Piatra-Neamț, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Neamț

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, împreună cu Soft Net Consulting, vă invită la seminarul practic ”Oportunități Digitalizare 2023” dedicat accesării finanțărilor nerambursabile prin programe asociate PNRR.

Programul Digitalizare IMM (345 milioane euro buget total) se va închide în 30 iunie 2023 şi oferă acces la sume de până la 100.000 de euro pentru invesții în tehnologie informatică şi digitalizare. Pe lista de cheltuieli eligibile se află: sisteme informatice de Gestiune ERP şi CRM, platforme de eCommerce, echipamente IT (calculatoare, servere), soluţii pentru gestiune depozite, site-uri de prezentare, soluţii de email şi colaborare.

Este o şansă unică pentru companiile mici şi mijlocii din judeţ să facă pasul spre digitalizare şi să se modernizeze cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile. Soft Net Consulting va oferi asistență tehnică oricărui solicitant pentru a identifica tehnologiile de care aveți nevoie în activitate şi a le transpune într-un proiect pentru acest program. Compania are peste 20 de ani de activitate în domeniul IT şi peste 800 de implementări.

Seminarul va avea loc pe 18 mai în Piatra Neamț, în Sala Corneliu Enache a Camerei de Comerț și Industrie Neamț, de la ora 12:00. La întâlnire participă Dorin Andreica, Managing Partner Soft Net Consulting și Cosmin Avram, Business Development Manager Soft Net Consulting.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate