Sărbătoarea Borleștenilor, prilej de bucurii, emoții și unitate în inima comunei (FOTO)

În acest an, manifestările cultural-artistice prilejuite de Zilele comunei Borlești s-au desfășurat în perioada 20-21 August 2022, la inițiativa Primăriei Borlești și cu sprijinul Consiliului Local.

Evenimentele au fost organizate, după o pauză provocată de pandemie, cu sprijinul și participarea întreprinzătorilor și producătorilor locali, a copiilor talentați și artiștilor din comunitatea nemțeană. Borleștenii au dat curs invitației organizatorilor și au venit în număr mare în zona de festivități din sat.

De asemenea, mai multe oficialități s-au alăturat evenimentului, atât din administrația locală, cât și din Parlament și Guvern. Printre acestea s-au numărat: Daniel Harpa, președintele PSD Neamț, Oana Bulai, deputat, Ciprian Șerban, vicepreședintele Camerei Deputaților, Bogdan Dumea, secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Adrian Nita, prefectul județului, Asaftei Ion, reprezentant Consiliul Județean Neamț, Daniel Chirilă, director AJOFM Neamț, Adrian Păduraru, consilier județean, Vali Puică, președintele PSD Borlești.

Scena a fost însuflețită de talente locale, de Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, formația Lotus, Sorin Poclitaru și Ștefania Iacob, Laura Lavric, Adina Heaven, Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte”, Amprente folk, Ansamblul Comunității Elene „Niki”. De asemenea, pentru cei mai tineri au avut loc evenimente muzicale tip DJ – Discotecă, pentru microbiști s-a desfășurat Cupa Borleștiului la Fotbal pe noul gazon sintetic din Ruseni, viața la sat a fost încununantă de o Șezătoare, iar seara s-a organizat un foc de tabără și s-au lansat artificii. Au avut loc momente de premiere a borleștenilor deosebiți, cu mic, cu mare, și, bineînțeles, nu au fost omise peste 20 de cupluri din Borlești care în acest an sărbătoresc 50 ANI de la căsătorie.

Cu voia lui Dumnezeu, cu multe bucurii și emoții, conducerea Primăriei Borlești, primarul George Mutu și toți cei care au fost implicați în organizare au reușit în acest sfârșit de săptămână să organizeze SĂRBĂTOAREA BORLEȘTENILOR după o perioadă de absență, prilej cu care cetățenii comunei să se poată bucura de momente plăcute, să se delecteze cu manifestări culturale, artistice și sportive pentru toate vârstele.

Ținem să vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți alături de noi, Consiliului Local, producatorilor locali, invitaților noștri, președintele interimar al PSD Neamț, primarul Daniel Harpa, vicepreședintele Camerei Deputaților, Ciprian Șerban, deputat Oana Bulai, prefectul Adrian Niță și secretarul de stat Bogdan Dumea, oameni care au fost implicați și mereu alături de comunitatea noastră.

Nu în ultimul rând, ținem să felicităm pe toți participanții care au oferit momente artistice de excepție, copiilor nostri talentați și Centrului de Cultură și Arte Carmen Seculare care au asigurat mare parte din logistica acestui eveniment.

Sperăm ca și anul viitor să putem reveni cu un astfel de eveniment și până atunci cu multe altele de acest gen pentru comunitatea borleșteană.”, transmite primăria Borlești.

Mai jos, câteva imagini care au imortalizat Sărbătoarea Borleștenilor din 2022.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate