Sărbătoarea Borleștenilor: Un eveniment așteptat în comunitate – O doză de bucurie și cultură

Într-un apel către toți locuitorii comunei, primarul George Mutu a lansat invitația de a participa la Sărbătoarea Borleștenilor, un eveniment deosebit ce se va desfășura în acest weekend. Cu sprijinul Consiliului local Borlești, Consiliului județean Neamț și Centrului de Cultură și Arte Carmen Saeculare din Piatra Neamț, această sărbătoare promite să adune comunitatea împreună pentru două zile pline de activități captivante.

La sfârșitul acestei săptămâni invităm toți locuitorii comunei, cu mic cu mare, la SĂRBĂTOAREA BORLEȘTENILOR, eveniment organizat la inițiativa primarului George MUTU, cu sprijinul Consiliului local Borlești în colaborare cu Consiliul județean Neamț și Centrul de Cultură și Arte Carmen Saeculare din Piatra Neamț.

Vom avea parte de două zile pline de manifestări cultural-artistice precum și de activități sportive în speranța că acestea vor aduce în sufletul fiecăruia momente de bucurie și bună dispoziție.

Locația acesui eveniment este aceeași ca și în anii precedenți, și anume pe Aleea Dispensarului, în locul amenajat de Primăria Borlești pentru organizarea manifestărilor de acest gen.

Vă așteptăm cu mare drag”, a transmis Primarul comunei Borlești, GEORGE MUTU.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate