Sărbătoarea Copiilor, în Comuna Borlești: Premii, expoziții și multă bucurie

1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, zi de sărbătoare în care ne bucurăm alături de toți copii noștri și ne dorim ca mereu să ne simtă aproape ca sprijin, ca îndrumători în viață.

Conducerea Primăriei Borlești a ținut să fie alături de toți copiii comunei, care au participat la Expoziția cu vânzare de plante și produse naturale, organizată de 1 iunie la Grădinița din comună, eveniment organizat de Școala Borlești, prilej cu care a avut plăcerea de a premia trei copiii ai comunității, care au obținut pe parcursul anului rezultate deosebite.

Alessia Maria AGHERASIMOAE, elevă a Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, din Borlești, a fost răsplătită pentru efortul său, în semn de prețuire, prin care a obținut Locul III la Concursul de eseuri „Adevăr și Memorie. Antisemitism și Holocaust în România”, concurs la care au participat 750 de elevi.

Nicoleta APOSTOL, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Borlești, a fost premiată de conducerea primăriei, pentru rezultate excepționale obținute la „Concursul de Lectură și interpretare transcurriculară Ionel Teodoreanu”.

Teodor AMIHĂIESEI, elev din Borlești al Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamț, a fost la rândul său răsplătit pentru munca și efortul depus ca sportiv legitimat la clubul CSM Ceahlăul Piatra Neamț, club cu care a obținut Titlul de Vicecampion Național la Juniori U19.

„Suntem mândri că există asemenea copii cu performanțe deosebite, suntem alături de aceștia de fiecare dată când este nevoie și în același timp suntem mândri de toți copiii comunității școlari și preșcolari și nu numai care zi de zi ne mângâie sufletul cu inocența, sinceritatea și gingășia lor.

LA MULȚI ANI, TUTUROR COPIILOR!!”, a transmis conducerea Primăriei Borlești.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate