Sărbătoarea Păstrăvului în „Țara Ceahlăului” aduce distracție și bucurie în parcul de la Casa de Cultură Bicaz

Primăria Bicaz vă invită cu entuziasm să vă alăturați evenimentului special dedicat Sărbătorii Păstrăvului în „Țara Ceahlăului”. O zi plină de distracție și bucurie vă așteaptă în parcul de la Casa de Cultură Bicaz, începând cu ora 12.

Cu ocazia acestei sărbători, organizatorii au pregătit o serie de activități captivante, menite să aducă zâmbete pe fețele participanților. Printre atracțiile principale se numără concursuri distractive, în care puteți câștiga premii tentante. Indiferent de vârstă sau abilități, veți găsi competiții potrivite pentru toate gusturile.

Pentru cei pasionați de artă, va fi disponibil un atelier de pictură, unde vă puteți exprima creativitatea și puteți experimenta tehnici artistice variate. Iar pentru iubitorii de muzică și comedie, momentele de muzică live și stand-up comedy vor crea o atmosferă plină de veselie și amuzament.

Primăria Bicaz vă încurajează să participați activ la această sărbătoare, să vă bucurați de momente pline de distracție alături de familie și prieteni. Este o oportunitate excelentă de a petrece într-un cadru relaxant și prietenos.

Nu ratați Sărbătoarea Păstrăvului în „Țara Ceahlăului”!

În cadrul activităților desfășurate cu ocazia Sărbătorii Păstrăvului în ”Țara Ceahlăului”, vor avea loc concursuri distractive cu premii, atelier de pictură, momente de muzică live și stand-up comedy.

Vă așteptăm cu drag, în parcul de la Casa de Cultură Bicaz, începând cu ora 12.

primariabicaz.ro

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate