Scandal cu amenințări și acte de violență în fața unui bar din Neamț. A fost agresat și un membru al unui echipaj medical ajuns la fața locului

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați, cu privire la faptul că, la un bar din localitatea Bicaz, o persoană provoacă scandal.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Bicaz, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un tânăr de 22 de ani, din Hangu, folosindu-se de un obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat amenințări și acte de violență asupra a trei persoane cu vârste cuprinse între  25 și 30 de ani, din Bicaz.  

Totodată, tânărul în cauză ar fi exercitat acte de violență și asupra unui bărbat de 37 de ani, membru al unui echipaj medical sosit la fața locului.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 august a.c., față de tânărul de 22 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate