Scandal cu distrugere la o societate comercială din Dumbrava: persoanele implicate au fost imobilizate de Poliție și conduse la audieri

În noaptea de 30 iulie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că la o societate comercială, din localitatea Dumbrava Roșie, are loc un conflict între mai multe persoane.

Persoanele implicate au fost imobilizate de polițiști și conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul la data de 30 iulie, 2 persoane cu vârste de 35, respectiv  36 de ani, din Dumbrava Roșie, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict mai vechi, ar fi adresat amenințări unui bărbat de 41 de ani, din Piatra-Neamț, provocând distrugeri în interiorul locației respective și tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

La data de 30 iulie a.c., față de cele două persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, cercetările continuând sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Totodată, urmează a se efectua verificări cu privire la legalitatea funcționării unității în cauză, precum și respectarea prevederilor Legii 333 din 2003, H.G. 301 din 2012 și Legii 61/ din 991, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate