Scandal, cu flăcări, într-o gospodărie din Țibucani din cauza unui cazan

La data de 11 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 55 de ani, din Țibucani, cu privire la faptul că vecinul acesteia, în vârstă de 55 de ani, a pătruns în locuința sa și provoacă scandal.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliu împreună cu fratele ei, pe fondul unei nemulțumiri mai vechi legate de un cazan de aluminiu, bărbatul de 55 de ani ar fi pătruns în locuința acesteia, adresându-le amenințări de natură să le creeze o stare de temere.

Ulterior, în jurul orei 19:30, femeia de 55 de ani și fratele acesteia au observat o flacără în curtea locuinței, bărbatul de 55 de ani părăsind în fugă curtea imobilului.

În urma administrării materialului probator, polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tentativă de distrugere.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate