Scandal cu lovire în curtea unei societăți comerciale din Neamț. „Victimă” a căzut și un autoturism staționat care a fost avariat

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către un bărbat, de 30 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în curtea unei societăți comerciale din localitatea Gârcina, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost agresat fizic de doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, ambii din aceeași localitate, fiind tulburată astfel ordinea şi liniştea publică. De asemenea, s-a stabilit faptul că în urma conflictului a fost avariat și un autoturism staționat.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate