Scandal cu loviri într-un bar din Neamț: câteva ore mai târziu, „nervosul” a fost oprit în trafic iar povestea continuă…cu alte capitole și alte infracțiuni

În perioada 16-17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor rutiere, a celor contra patrimoniului și pentru prevenirea infracțiunilor și contravențiilor silvice.

Astfel, la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 21:00, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe raza localității Poienari, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde în prezența medicului a refuzat recoltarea acestora.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, bărbatul în cauză aflându-se în incinta unui bar, din localitatea Bozieni, ar fi provocat scandal, aplicând mai multe lovituri unui alt bărbat prezent în locația respectivă, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În urma administrării materialului probator, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate