Scandal în incinta unei stații de alimentare cu carburanți/Un bărbat recalcitrant „și-a ieșit din pepeni” (NEAMȚ)

În noaptea de 20 martie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați cu privire la faptul că o persoană provoacă scandal în incinta unei stații de alimentare cu carburanți, din municipiul Roman.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Bacău, care ar fi condus autoturismul pe DN 2, intrând în incinta stației pentru a alimenta, acolo devenind recalcitrant.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la consumul de substanțe psihoactive, acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a acestora.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate