Scandal în toiul nopții pe un drum public din Neamț – 8 persoane au fost reținute

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe un drum public, din localitatea Săbăoani are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, persoanele implicate în altercație nefiind identificate la fața locului.

În urma investigațiilor desfășurate cu operativitate de polițiști, persoanele în cauză au fost identificate și depistate de polițiști, care le-au condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma documentării activitații infracționale, față de 8 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, a fost dispusă  măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate