Scandal în Vânători-Neamț, o rudă l-a băgat în spital

Duminică, 18 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în Vânători Neamț, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Scandalul ar fi izbucnit în comunitatea de romi din această localitate.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui imobil, din localitatea Vânători-Neamț, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, un tânăr de 21 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.”, a declarat Sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit reprezentanților SAJ Neamț, persoana vătămată a suferit un traumatism cranio-cerebral prin agresiune.

Victima fost preluată de un echipaj medical și transportată la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamţ. Medicii de aici au decis transferul bărbatului la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamţ. Ullterior a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Neuro-Chirurgie Iaşi.

Polițiștii au întocmit documentația de evaluare a riscului. A fost emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva tânărului de 21 de ani.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie., a mai declarat Sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit surselor noastre, cei doi bărbați sunt verișori.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate