Scandal într-un bar din Neamț – Un copil de 11 ani și tatăl său au fost bătuți de un individ

La data de 14 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din Nisiporești, cu privire la faptul că soțul ei a fost victima unei agresiuni.

Cu ocazia deplasării la fața locului şi în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că la data de 14 august a.c., în jurul orelor 11:00, în timp ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Nisiporești se afla împreună cu fiul său în vârstă de 11 ani, la un bar din localitatea Nisiporești, pe fondul unui conflict spontan si al consumului de băuturi alcoolice ar fi fost agresați de către un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, persoană care se afla sub măsura controlului judiciar.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

La data de 15 august a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate