Scandal într-un bar din Neamț: un tânăr se confruntă acum cu acuzații grave după ce ar fi executat un foc în plan vertical

La data de 31 august a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați, cu privire la faptul că, într-un bar din localitatea Piatra Șoimului are loc un conflict.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, între administratorul respectivei unități, în vârstă de 53 de ani și un tânăr de 23 de ani, din Borlești, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul de 23 de ani, folosindu-se de o armă, tip pușcă, ar fi executat un foc de armă în plan vertical, tulburând ordinea și liniștea publică.

Polițiștii au procedat la ridicarea armei în cauză, stabilindu-se faptul că tânărul nu este deținător legal de armă, iar arma nu figurează cu mențiuni.

În baza materialului probator administrat, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate