Scandal la o creșă din Piatra Neamț – O îngrijitoare este acuzată că a lovit copiii. Autoritățile demarează o anchetă amplă

O gravă acuzație a apărut în cadrul creșei nr. 4 din Dărmănești („Micul Prinț”, strada Constantin Matasă), unde o îngrijitoare este acuzată de lovirea copiilor aflați sub supravegherea sa. Incidentul a stârnit o reacție puternică din partea părinților și a comunității locale, iar autoritățile au luat măsuri imediate pentru a clarifica situația.

Potrivit surselor, acuzațiile au fost aduse la cunoștința conducerii grădiniței la jumătatea lunii iulie de către unul dintre părinți, care a observat un comportament diferit al copilului său („Mă aplecam să îl îmbrățișez și el se apăra, își punea mânuțele la cap să nu fie lovit, apoi începea să tremure și să plângă, se punea singur la colț. Copilul acasă se manifestă îngrozitor. Au povestit și ceilalți copii ce se întâmpla în clasă, în baie…”, a mărturisit mama unuia dintre micuți). Această sesizare a fost imediat raportată către poliție și serviciile de protecție a copilului.

În urma scandalului, directorul creșei ne-a transmis că nu poate tolera sub nicio formă un astfel de comportament și se angajează să colaboreze pe deplin în ancheta desfășurată de autorități. Conducerea grădiniței a asigurat că se desfășoară cercetări disciplinare adecvate și că se vor lua măsuri drastice în cazul în care acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a declarat: „În cauză se fac cercetări prin Biroul de Siguranță Școlară Neamț, cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

În acest moment, autoritățile au declanșat o anchetă extinsă, interogând martori și colectând dovezi pentru a clarifica incidentul și a lua măsuri adecvate. Părinții copiilor implicați sunt sfătuiți să coopereze cu ancheta și să raporteze orice informație relevantă în legătură cu acest caz.

Incidentul cercetat de la grădinița „Micul Prinț” din Dărmănești continuă să ridice semne de întrebare și preocupări în rândul comunității. Oamenii așteaptă cu nerăbdare rezultatele investigației, iar autoritățile sunt hotărâte să facă lumină în acest caz delicat și să ia măsuri pentru a asigura protecția și siguranța copiilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate