Scandal terminat cu o agresiune gravă, în plină stradă: victima a ajuns la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale (NEAMȚ)

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, din Săbăoani, a fost victima unei agresiuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că la aceeași dată, în jurul orei 18:10, între doi bărbați cu vârste de 31, respectiv 47 de ani, ambii din Săbăoani, pe fondul unei stări de ebrietate, ar fi avut loc un conflict verbal. Urmare a acestui conflict, în timp ce bărbatul de 31 de ani se deplasa pe o stradă din localitate, ar fi fost lovit cu un obiect tăietor în zona șoldului stâng.

Bărbatul de 31 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind supus unei intervenții chirurgicale. Ulterior, s-a stabilit că leziunile suferite necesită un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat, la data de 26 februarie a.c., față de bărbatul de 47 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate