Scandal, violență și furt pe o stradă din Piatra-Neamț: trei persoane reținute de Poliție

Persoane bănuite de încăierare, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt, reținute de polițiști

Polițiștii au reținut trei persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt.

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 18:40 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Piatra-Neamţ are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, persoanele implicate fiind identificate la scurt timp de polițiști și conduse la sediul poliției.

Investigațiile au relevat faptul că, între șase persoane cu vârste cuprinse între 15 și 48 de ani, din Piatra -Neamţ, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia o femeie de 42 de ani ar fi sustras un telefon mobil.

În urma documentării activitații infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, față de trei persoane cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate