Scapă de deșeurile voluminoase cu ajutorul ROSSAL [Târgu-Neamț și comunele învecinate: 20-21 octombrie 2023]

SC ROSSAL SRL- Zona 3 Tg. Neamț (orașul și comunele arondate) organizează o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice.  

Astfel, vineri, 20 octombrie, și sâmbătă, 21 octombrie, utilizatorii serviciului de salubritate din orașul Târgu Neamț și din comunele arondate Zonei 3 se pot debarasa gratuit de obiectele care intră în această categorie.

Este vorba despre deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi depozitate în containerele normale și care nu pot fi transportate de mașinile obișnuite care colectează deșeurile menajere sau reciclabile.

Iată câteva exemple de deșeuri vizate în campania inițiată de ROSSAL Târgu Neamț: mobilier, saltele, covoare, uși, scaune, tâmplărie etc.

Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0722540636 și să ne comunice  volumul aproximativ și locația pentru ridicarea deșeurilor voluminoase. Solicitările se pot face până la data de 19.10.2023.”, precizează ROSSAL.

Campania de colectare deșeuri voluminoase se adresează utilizatorilor din Zona 3 (orașul Târgu Neamț și comunele Agapia, Bălțătești Brusturi, Crăcăoani, Drăgănești, Ghindăoani, Grumăzești, Păstrăveni, Petricani, Pipirig, Răucești, Războieni, Timișești, Tupilați, Țibucani, Urecheni, Vînători Neamț).

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate