Sclipirea unui geniu tânăr: Povestea excepțională a lui Rareș Loghin din Borca

Undeva în pitorescul sat al comunei Borca strălucește o stea aparte, numită Rareș Loghin, un băiețel cu daruri deosebite care a dovedit că vârsta nu este un obstacol în calea cunoașterii. La doar 6 ani, a trecut cu brio examenul de admitere la prestigioasa școală de limba engleză M&DORADO din București. De atunci și până acum, timp de 4 ani, Rareș a fost elev al acestei instituții de învățământ, iar rezultatele sale remarcabile nu au încetat să surprindă și să inspire.

Încă de la o vârstă fragedă, Rareș a dezvoltat o pasiune neobișnuită pentru limba engleză, reușind să obțină punctajul maxim la cele două examene de Cambridge pe care le-a susținut în anul 2022 și, recent, în noiembrie 2023 la Iași, cu impresionantele 15 scuturi din 15. Cu aceste performanțe, Rareș s-a remarcat ca unul dintre cei mai tineri copii care au atins astfel de rezultate strălucitoare.

Cu toate acestea, Rareș este un copil atipic pentru generația sa, deoarece pasiunea sa nu se rezumă doar la limbile străine. Cu o colecție impresionantă de peste 300 de enciclopedii și cărți pentru copii, Rareș devorează conținutul literar și informational, dovedind că este la fel de entuziasmat de cunoaștere în general.

Eminescența lui Rareș se reflectă și în performanțele școlare, fiind un elev cu rezultate constante de la începutul școlii până în prezent, cu numai note de „Foarte Bine”. Cu toate că este încă în clasa a treia la Liceul Mihail Sadoveanu din Borca, Rareș demonstrează că vârsta nu este un impediment pentru realizări excepționale.

Povestea sa uluitoare începe încă de la vârsta de 2 ani, când Rareș vorbea deja fluent limba engleză, chiar dacă familia sa locuia exclusiv în România. Secretele cunoașterii au fost dezvăluite prin intermediul platformei YouTube, dovedind că internetul poate fi o sursă de educație remarcabilă.

În micul său sat, Rareș Loghin este o adevărată celebritate. Comunitatea locală îl cunoaște nu doar pentru realizările sale academice impresionante, ci și pentru talentul său artistic remarcabil. Rareș este o enciclopedie ambulantă, desenând cu măiestrie lumi întregi: de la dinozauri și spațiu cosmic până la detaliile fascinante ale regatului animal.

Astăzi, cu bucurie și mândrie, Rareș sărbătorește cea de-a zecea aniversare a vieții sale. Îi dorim „La mulți ani!” și sănătate deplină acestui mic mare geniu, care continuă să ne uimească și să ne inspire cu fiecare zi ce trece.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate