Şcoala Gimnazială ’’Vasile Mitru’’, Taşca – a șasea mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ ‘Say NO to violence and discrimination by games’

În perioada 30 mai- 3 iunie 2022, 4 elevi ai Şcolii Gimnaziale ’’Vasile Mitru’’ Taşca, însoțiți de 2 cadre didactice, au participat la această mobilitate, găzduită de școala parteneră ‘’Dalyan Naciye Tinaztepe Ortaokulu’’ din Turcia, care încheie seria de activități de învățare-predare-formare propuse spre desfășurare în proiectul nostru. Atelierele de lucru de la școală pe tema ’’Stop bullying’’ au fost completate de vizite de documentare in frumoasa regiune Ortaca, de activități sportive pe plajă sau căutare de comori printre ruinele orașului antic Kaunos.

Drumul spre final a fost greu, marcat de contextul pandemiei de Covid-19, dar afirmăm cu mândrie că ne-am atins obiectivele, prin activitățile derulate în cele 4 mobilități fizice și 2 virtuale.

Întrucât acest proiect european ne-a oferit oportunitatea de a cunoaște oameni, locuri, culturi, obiceiuri și tradiții și de a lega prietenii sincere și trainice, ne dorim să depunem candidatura pentru unul nou, care să atragă elevii și cadrele didactice în activități de neuitat.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate