Școala Populară de Artă întâmpină primăvara cu o salbă de spectacole folclorice

Centrul pentru cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț întâmpină venirea primăverii pregătind o serie de ieșiri la rampa scenei.

Elevii talentați ai Școlii Populare de Artă, împreună cu profesorii lor, vă invită la o serie de spectacole dedicate mamei.

Duminică, 3 martie 2024, începând cu ora 13;00, la Căminul cultural din comuna Ștefan cel Mare clasa canto tradițional coordonată de Laurențiu Marian, în parteneriat cu Asociația culturală „Hanul Șerbești”, va prezenta spectacolul „O floare pentru mama”, un omagiu adus celei mai dragi ființe.

Săptămâna următoare continuă seria evenimentelor deosebite, care vor avea loc la sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț.

Vineri, 8 martie 2024, ora 17:00, va avea loc spectacolul folcloric „Mamă frumoasă, primul meu rai” oferit de grupul vocal „Floare de colț” al Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț (coordonat de prof. Georgiana Șerban-Axinte).

Sâmbătă, 9 martie 2024, începând cu ora 15:00, clasa de dans tradițional din cadrul Școlii Populare de Artă și Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului” (ambele coordonate de coregrafa Anda Maria Acristinei) evoluează în spectacolul „Cât de frumoasă ești, mamă dragă!”. Invitatul special al concertului este apreciatul cântăreț Mihai Trăistariu, el însuși fost elev al Școlii Populare de Artă din Piatra-Neamț, la clasele de canto (prof. Nela Frâncu) și actorie (prof. Corneliu-Dan Borcia).

Duminică, 10 martie 2024, ora 16:00, sub genericul „Du-mă, dorule, la mama”, elevii clasei canto tradițional (coordonator: Laurențiu Marian), împreună cu Ansamblul de cântece populare „Nemțișorul ” și invitata de onoare, interpreta Mihaela Tabură, vă vor oferi o experiență memorabilă.

Nu ratați ocazia de a-i face o bucurie MAMEI, invitând-o la spectacole folclorice pline de emoție.

Invitațiile și biletele le găsiți la Secretariatul Centrului, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A. Pentru mai multe informații puteți contacta organizatorul la numărul de telefon 0233.214.026.

Alăturați-vă într-o călătorie plină de emoție și bucurie!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate