Școala și Grădinița din cartierul Nicolae Bălcescu au un ritm bun de modernizare – STADIUL LUCRĂRILOR

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a oferit zilele trecute o declarație cu privire la stadiul proiectului amplu de reabilitare a Școlii „Carol I”, o structură importantă a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” Roman. Proiectul, care include și reconfigurarea infrastructurii rutiere din zonă, se desfășoară în prezent cu succes.

Reabilitarea Intensivă a Clădirii Școlii

O parte semnificativă a efortului se concentrează asupra clădirii școlii, care beneficiază de un proces intensiv de reabilitare, cu accent pe consolidare și extindere. Achiriloaei a subliniat importanța acestui demers pentru asigurarea unui mediu educațional sigur și modern pentru elevi.

Modernizare Energetică la Grădiniță

Primarul a dezvăluit că grădinița a fost supusă unei reabilitări complete, cu accent pe eficientizarea energetică. Clădirea a fost integral termoizolată, iar instalatiile noi sunt în plin proces de instalare. Urmează montarea noului mobilier, o inițiativă menită să aducă un aer proaspăt și modern spațiului destinat celor mici.

Proiectul Sala de Sport: Un Spațiu Sigur și Modern pentru Activități Sportive

De asemenea, lucrările sunt în desfășurare și la sala de sport, cu fundația deja turnată. Primarul Achiriloaei a subliniat importanța creării unui spațiu sigur și modern pentru activități sportive, evidențiind angajamentul său față de promovarea unui stil de viață sănătos în comunitate.

Imagini Care Reflectă Progresul

Primarul a încheiat declarația menționând că imaginile surprinse reflectă efortul și progresul de până acum. El și-a reafirmat angajamentul de a ține comunitatea la curent cu evoluția lucrărilor, continuând astfel practica transparentă și deschisă față de locuitorii municipiului Roman.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate