Școala ‘’Vasile Mitru‘’, Tașca a participat la a cincea mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ KA229 ‘’Say NO to violence and discrimination by games’’

În perioada 16-20 mai 2022, un grup format din 4 elevi și 2 cadre didactice de la Școala Gimnazială ‘’Vasile Mitru‘’, Tașca, a participat la cea de-a cincea mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ KA229 ‘’Say NO to violence and discrimination by games’’.

Activitățile, pe tema ‘’Let s be tolerant through games’’ (Să fim toleranți, prin jocuri) s-au desfășurat la școala parteneră din Letonia, ‘’Nauksenu Novada Vidusskola’’. Elevii au participat cu entuziasm la jocuri de cunoaștere, de dezvoltare a încrederii, la ateliere de lucru diverse și la activități sportive.

Activitățile de învățare au fost completate de vizite la obiective turistice din capitala Letoniei, Riga, și de excursii în frumoasa regiune Valmiera.

Considerăm că această mobilitate a fost un pas înainte către atingerea obiectivului general al proiectului: să spunem NU violenței și discriminării, prin jocuri. Ultima mobilitate din cadrul acestui proiect se va desfășura în perioada 30 mai-3 iunie 2022 în Turcia și va fi găzduită de școala parteneră ’’Dalyan Naciye Tinaztepe Ortaokulu’’.

Mădălina-Gabriela Bârsan-Son

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate