Se deschide primul magazin MAXI PET din Piatra-Neamț. Reduceri la toate produsele în perioada 9-11 decembrie

SE DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN PIATRA NEAMȚ! ÎN 9 – 11 DECEMBRIE, AI 15% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE DIN MAGAZIN!

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | FARMACIE VETERINARĂ | APLICAȚIE DEDICATĂ   

Animăluțele de companie oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Iar, cum orice membru al familiei merită tot ceea ce este mai bun, anunțăm, cu entuziasm, căMaxi Pet își deschide porțile în Piatra Neamț, în incinta Terra Shopping City, Strada Bistriței nr. 2 (în zona gării). 

572 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie. 

Alături de vedeta noastră, mascota-dalmațian, Max, promitem multe surprize.

Ne diferențiem prin faptul că experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie. Pe lângă acest aspect, mizăm pe integrarea acestora în familie, motiv pentru care fiecare animăluț de companie este bine-venit în magazinele și familia #MaxiPet Romania.

Cu peste 10 de ani de experiență și cu mii de animăluțe de companie satisfăcute, căutăm să ne asigurăm că fiecare membru al familiei este mulțumit și cu zâmbetul pe buze.

Suntem mândri de faptul că această a 8-a locație completează și, totodată, întărește, Maxi rețeaua națională – cum ne place nouă să spunem – lanțul de magazine Maxi Pet” – Andrei Hreapca, Store Manager Maxi Pet Piatra Neamț.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Maxi Pet Piatra Neamț te așteaptă cu tot soiul de surprize!

Între 9 – 11 decembrie, la marea deschidere Maxi Pet Piatra Neamț te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, de vineri până duminică, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din farmacia veterinară!

Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Piatra Neamț, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc!

Maxi Pet – primim, cu drag, animăluțele de companie în magazin!

Întrucât îndrăgim și ne bucurăm tare mult atunci când animăluțele ne calcă pragul, te invităm la marea deschidere Maxi Pet Piatra Neamț alături de animăluțul tău! În Strada Bistriței nr. 2, în incinta Terra Shopping City. Astfel, își poate alege singur mâncărica de-i miroase mai bine sau își poate proba hăinuța ori transportorul.

Maxi Pet – hipermarket şi farmacie veterinară pentru animăluțe de companie

Maxi Pet înseamnă varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, nu în ultimul rând, farmacie veterinară. Aceasta din urmă acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie. În cadrul ei, medicii veterinari îți stau oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Concret, la farmacia veterinară din interiorul magazinului Maxi Pet Piatra Neamț găsești o întreagă gamă de hrană ce deservește nevoile speciale ale câinilor și pisicilor, medicamente, produse antiparazitare interne și externe pentru ei, produse de igienă, suplimente, vitamine și alte produse de uz veterinar. Pasiunea și dragostea pentru animăluțele de companie ne ajută să înțelegem perfect relația dintre tine și prietenul tău necuvântător și, astfel, ne motiveaza să-i acordăm acestuia toată atenția, grija și priceperea.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

În vara acestui an am lansat propria aplicație mobile împreună cu programul de loialitate, Maxi Pet Club.

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS!Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru fiecare cumpărătură făcută în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

„Practic, în cadrul programului de loialitate, valorizăm fiecare leu cheltuit, nu vizita în magazin. În Maxi Pet Club, se contorizează și se recompensează fiecare leu, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de reduceri și bonusuri” – Cornel Mocanu, Chief Operations Offier Maxi Pet România.

În plus, începând din 9 decembrie, colegii noștri din Maxi Pet Piatra Neamț vor fi bucuroși să-ți ofere îndrumare în descărcarea și folosirea aplicației.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora.

Susținem, oricând, animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Piatra Neamț și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Atât în magazine cât și pe site, găsești produse care să se încadreze în bugetul tău și care să fie pe placul animăluțelor. Întrucât promitem să oferim cel mai bun raport calitate – preț, îți punem la dispoziție o gamă variată de mărci economice, premium sau super premium. Fie că animăluțul tău încearcă gamele proprii Maxi Pet, fie că are o altă gamă favorită, cu siguranță, se va linge pe botic în timp ce tu vei ieși din magazin cu zâmbetul pe buze!

Maxi Pet are tot ce îți poți dori la cele mai bune prețuri!

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă,  în pas cu nevoile tale. Te vei putea bucura de experiența Maxi Pet descoperind un univers nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău, acum, cu și mai multe recompense.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

Maxi Pet Piatra Neamț

Str. Bistriței nr. 2, Terra Shopping City, Piatra Neamț

Program: Luni – Duminică, 09.00 – 21.00

Nr. Telefon: 033 340 58 40

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate