Se deschide primul magazin MAXI PET din Piatra-Neamț

SE DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN PIATRA NEAMȚ!

ANIMALELE DE COMPANIE DIN PIATRA NEAMȚ VOR AVEA, ȘI ELE, PROPRIUL HIPERMARKET!

PREȚURI ACCESIBILE | FARMACIE VETERINARĂ | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE  | APLICAȚIE DEDICATĂ  

Maxi Pet Piatra Neamț te așteaptă cu tot soiul de surprize!

În 9 decembrie, Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii dedicate animăluțelor de companie, deschide primul magazin în Piatra Neamț.

Poziționat în Terra Shopping City, Str. Bistriței nr. 2, Maxi Pet Piatra Neamț vine ca răspuns direct la necesitatea clienților din regiune, respectiv, aceea de a avea la îndemână un magazin specializat în care pot găsi tot ce au nevoie pentru animăluțele lor de companie și de unde să poată obține informații și sfaturi utile, în timp real pentru creșterea și îngrijirea a companionilor lor necuvântători.

Suntem mândri de faptul că această a 8-a locație completează și, totodată, întărește, Maxi rețeaua națională – cum ne place nouă să spunem – lanțul de magazine Maxi Pet” – Andrei Hreapca, Store Manager Maxi Pet Piatra Neamț.

Cu peste 10 de ani de experiență și cu mii de animăluțe de companie satisfăcute, căutăm să ne asigurăm că fiecare membru al familiei este mulțumit și cu zâmbetul pe buze.   

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Atât în magazinul fizic Maxi Pet Piatra Neamț,cât și pe site, vei găsi produse care să împace bugetul tău și poftele animăluțelor. Promitem să-ți oferim cel mai bun raport calitate – preț! Așadar, îți vom pune la dispoziție mărci economice, premium sau super premium la achiziția cărora tu vei pleca cu zâmbetul pe buze, iar el, cu siguranță, se va linge pe botic!

Mai mult, între 9 – 11 decembrie, la marea deschidere Maxi Pet Piatra Neamț te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Întrucât îndrăgim și ne bucurăm tare mult atunci când animăluțele ne calcă pragul, te invităm în magazinul nostru alături de animăluțul tău! În incinta Terra Shopping City, Str. Bistriței nr. 2.

Maxi Pet are tot ce îți poți dori la cele mai bune prețuri! În plus, animăluțele sunt bine-venite în magazinele noastre.

Maxi Pet – hipermarket și farmacie veterinară pentru animăluțe de companie

În plus față de gama largă de hrană, jucării, recompense și accesorii, la Maxi Pet Piatra Neamț vei găsi și farmacie veterinară. Aceasta este menită să acopere nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie. Medicii veterinari specialiști din cadrul ei te vor întâmpina, de fiecare dată, cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animăluțului tău, bucuroși că pot asista și contribui la procesul lui de creștere.

Medicii veterinari și consultanții Maxi Pet Piatra Neamț sunt pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire a animăluțului tău!

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

În vara acestui an am lansat propria aplicație mobile împreună cu programul de loialitate, Maxi Pet Club.

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS!Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru fiecare cumpărătură făcută în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

Practic, în cadrul programului de loialitate, valorizăm fiecare leu cheltuit, nu vizita în magazin. În Maxi Pet Club, se contorizează și se recompensează fiecare leu, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de reduceri și bonusuri” – Cornel Mocanu, Chief Operations Offier Maxi Pet România.

În plus, din 9 decembrie, la marea deschidere Maxi Pet Piatra Neamț, colegii noștri vor fi bucuroși să-ți ofere îndrumare în descărcarea și folosirea aplicației.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora.

Susținem, oricând, animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Piatra Neamț și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă,  în pas cu nevoile tale. Te vei putea bucura de experiența Maxi Pet descoperind un univers nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău, acum, cu și mai multe recompense.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

Maxi Pet Piatra Neamț

Str. Bistriței nr. 2, Terra Shopping City, Piatra Neamț

Program: Luni – Duminică, 09.00 – 21.00

Nr. Telefon: 033 340 58 40

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate