Se deschide Ștrandul Municipal Roman! „Ne așteptă un sezon de relaxare și distracție!” (Leonard Achiriloaei)

Ștrandul Municipal va fi deschis pentru sezonul estival începând de joi, 15 iunie! Echipele din cadrul Primăriei Municipiului Roman – Serviciul Complex de Agrement Ștrand Moldova au depus eforturi pentru a vă oferi și în acest an condiții deosebite de relaxare și plajă.

Înainte de deschidere, am întreprins diverse acțiuni de întreținere și îmbunătățire a facilităților. Bazinele au fost proaspăt vopsite, pavajul a fost restaurat, iar spațiile au fost meticulos igienizate pentru a vă oferi un mediu curat și sigur.

Am alocat resurse pentru a îmbunătăți confortul în timpul șederii la Ștrandul Municipal. Am achiziționat 250 de umbrele noi și 100 de șezlonguri, astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele verii. La acest moment, sunt puse în funcțiune echipamentele moderne de filtrare și clorinare a apei, asigurându-ne că bazinele sunt pregătite pentru a vă oferi o experiență plăcută și sigură.

Ștrandul Municipal vă așteaptă cu un program extins, pentru a vă bucura din plin de vară. În timpul săptămânii, de luni până joi, ștrandul va funcționa între orele 09:00 și 21:00, în timp ce în weekend, de vineri până duminică, programul se va extinde până la ora 22:00. În timpul săptămânii, un bilet de intrare va costa 8 lei pentru copii și pensionari, respectiv 15 lei pentru adulți. În weekend, tarifele vor fi de 15 lei pentru copii și pensionari, iar pentru adulți, 25 lei.

În ziua deschiderii, intrarea va fi liberă.

Vă invit să vă bucurați de toate beneficiile complexului nostru, într-un mediu sigur și primitor!”, a transmis primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate