Se deschide un NOU SPITAL în Piatra-Neamț. MEDISPROF vine în sprijinul pacienților oncologici din zona Moldovei/Evenimentul de inaugurare va avea loc vineri, 23 februarie

Februarie 2024, Cluj-Napoca: Medisprof Cancer Center, cel mai mare centru oncologic privat din Cluj-Napoca, deschide un spital în Piatra Neamț, pe strada Arcului nr. 8.

Evenimentul de inaugurare va avea loc vineri, 23 februarie, începând cu ora 14:00, în prezența oficialităților locale. Data de 23 februarie are o
semnificație importantă pentru Medisprof, întrucât marchează și ziua de naștere a fondatoarei – Dr. Carolina Udrea.
Spitalul vine cu cei mai buni specialiști în oncologie, tratamente de chimioterapie și imagistică de înaltă calitate, și aparatură de ultimă generație. Centrul va fi la nivelul celui din Cluj, deținând certificarea americană QOPI (Quality of Oncology Practice). Cei care vor să afle mai multe sunt așteptați pe 24 februarie, începând cu ora 12:00, la Ziua Porților Deschise. Noul centru oncologic din Piatra Neamț va
pune la dispoziție tururi ghidate, informative, pentru publicul larg.

Dotări și obiective pentru spitalul de la Piatra Neamț

Spitalul de la Piatra Neamț își propune să le ofere pacienților oncologici din Nord-Estul țării cele mai bune servicii oncologice, venind cu expertiza cadrelor medicale de la Cluj. Pacienții vor beneficia de: tehnologie de top în imagistică (computer tomograf, mamograf, ecograf), servicii de chimioterapie, explorări funcționale (bronhoscopie), comisii multidisciplinare (Tumor Board) pentru analizarea cazurilor dificile, consiliere psihologică și nutrițională.
Echipa Medisprof va începe să lucreze și la o secție dedicată serviciilor de radioterapie. Între timp, pacienții care vor avea nevoie de acest tratament vor putea fi îngrijiți la centrul din Cluj, deplasarea și cazarea acestora fiind facilitată de către Asociația Medisprof.
Investiția s-a ridicat la aproximativ 3 milioane de euro. Peste jumătate a fost suportată de Medisprof, iar o parte din aparatură a fost achiziționată prin fonduri europene.

***************

Despre Medisprof Cancer Center

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul medical privat, Grupul Medisprof a deschis prima clinică medicală oncologică în anul 2010, în Cluj-Napoca. În 2017 a fost inaugurat Medisprof Cancer Center, cel mai mare spital privat de oncologie din Vestul țării și singurul spital din România certificat QOPI (Quality Oncology Practice Initiative); certificat acordat de ASCO (American Society of Clinical Oncology).
Cu ajutorul investițiilor în aparatură de ultimă generație, dar și în contractarea unora dintre cei mai buni specialiști în oncologie, Medisprof oferă tratamente la cele mai înalte standarde medicale internaționale și reușește să rămână accesibil tuturor pacienților din România prin acordarea tratamentelor gratuite, decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.
În prezent, un nou campus oncologic integrat este în plan la Cluj-Napoca.
Bulevardul Muncii, nr. 96, Cluj-Napoca, CJ.

Detalii AICI – CLICK.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate