Se împlinește anul de când nu mai există aparate de taxat în parcările cu plata orară din Piatra-Neamț.

Se împlinește anul de când nu mai există aparate de taxat în parcările cu plata orară din Piatra-Neamț. O altă demonstrație de neputință administrativă din partea primăriei.

Anul trecut, în luna aceasta, primăria Piatra-Neamț a luat o decizie contestabilă care își arată acum efectele negative. Administrarea parcărilor cu plata orară a fost întreruptă, după ce autoritățile locale au decis să încheie colaborarea cu firma responsabilă de gestionarea acestora.

Cu promisiuni de parcări inteligente și inovatoare, autoritățile ne povesteau de soluții pentru o gestionare mai eficientă a parcărilor din oraș doar că nu au mai eficientizat nimic.

În urma trecerii unui an de la acea decizie, este evident că primăria nu a reușit să pună în aplicare nicio soluție viabilă. Aparatura modernă și eficientă în gestionarea parcărilor nu a fost adusă, iar până în prezent orașul se confruntă cu probleme majore în privința parcărilor.

Această decizie a evidențiat o incompetență administrativă, iar cetățenii din Piatra-Neamț resimt acum consecințele. În loc să ofere soluții și să asigure o gestionare adecvată a parcărilor, primăria a dovedit o lipsă de viziune și o incapacitate de a pune în aplicare promisiunile făcute.

Această situație arată modul de administrare al primăriei și ridică întrebări cu privire la competența echipei responsabile de gestionarea parcărilor în oraș.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate