Se închide circulația pe Bulevardul Traian pentru remedierea unei avarii la rețeaua de canalizare

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua de canalizare pe Bulevardul Traian, circulația rutieră va fi oprită pe sensul Spitalul Județean – intersecția cu Strada Lămâiței. Închiderea circulației este necesară din cauza vibrațiilor produse de mașinile din trafic, care afectează lucrarea care se desfășoară la o adâncime mai mare de 4 metri.

Devierea traficului se face pe strada Mărăței – strada Lămâiței, respectiv strada Dimitrie Leonida sau strada Privighetorii. Mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe Bulevardul Traian, iar echipaje ale Poliției Locale vor dirija circulația pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

Alimentarea cu apă este oprită în acest moment pe străzile Privighetorii, Castanilor și la blocurile H1, H2 și H3 de pe Bulevardul Traian. Compania Județeană APA SERV SA asigură beneficiarii că lucrările se vor finaliza în această noapte.

informează primarul Andrei Carabelea.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 21.03.2023, în intervalul orar 16.00-23.00 la blocurile H1, H2, H3, H4 și H5 de pe Bulevardul Traian din Municipiul Piatra Neamț.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

informează Apa Serv

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate