Se modernizează DJ 156E, în Piatra Șoimului. Harpa: „Oamenii locului vor beneficia în curând de un nou drum reabilitat” (IMAGINI)

Au început lucrările de modernizare pe drumul județean 156E, din Piatra Șoimului. După finalizare, oamenii din partea locului vor putea circula în condiții excelente pe un drum complet reabilitat. Astfel de lucruri bune iau naștere atunci când în spatele unor proiecte ambițioase stau oameni care se susțin reciproc și formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Veste bună vă dăm din Piatra Șoimului, unde au început lucrările de modernizare a DJ 156E.

Am ajuns astăzi aici împreună cu deputatul Ciprian Șerban. Primarul Neculai Nicorescu discuta cu colegii noștri social-democrați de la Consiliul Județean, Asaftei Ion și Adrian Păduraru despre ce proiecte frumoase vrea să mai facă în această localitate. Știe că va avea în mine un partener de nădejde și în viitor, ne susținem reciproc, suntem o echipă!

Între timp, cert este că oamenii locului vor beneficia în curând de un nou drum reabilitat.

PS, pentru șoimarii plecați departe de casă: la Luminiș au înflorit vișinii și ceilalți pomi. Mulțumesc tânărului care mi-a atras atenția… Uneori, în tumultul de zi cu zi, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Zi cu spor și numai bine nemțenilor de pretutindeni!

a transmis Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului TÂRGU-NEAMȚ/ Președinte PSD NEAMȚ

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate