Se prelungește termenul de înscriere pentru programul Rabla Local

Conform comunicatului de presă transmis ieri, 29 august, de către Administrația Fondului pentru Mediu, noul termen limită al sesiunii de înscriere în programul Rabla Local – casarea autovehiculelor uzate este 29 septembrie 2023, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat Municipiului Piatra-Neamț.

În această etapă, înscrierile se fac online, iar instrucțiunile detaliate sunt disponibile la acest link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

După finalizarea etapei de înscriere online, AFM va transmite lista persoanelor fizice înscrise către Primăria Piatra-Neamț. Ulterior, persoana fizică va transmite documentele conform procedurii pe care o vom anunța în perioada următoare. După semnarea contractului de finanțare cu UAT-ul, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat și va beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei (2400 lei alocați din Fondul pentru Mediu și 600 de lei susținuți din bugetul local).

Primăria Piatra-Neamț/Serviciul Comunicare

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate