Se va opri telegondola și se vor scoate la vânzare clădirea telegondolei și terenul de la Baza Hipică, după ce la primăria Piatra-Neamț se va face un circ ieftin prin care se va mima o încercare de salvare a situației

De ani de zile se știe că niște infractori nepedepsiți au sifonat banii de la Perla Invest și au pus ochii pe terenurile și bunurile acestei firme.

După ce ani de zile primăria a stat nepăsătoare, lăsând situația să ajungă la vânzarea bunurilor, terenurilor și la faliment, azi, primarul Carabelea, care nu are voie să rostească numele celor care au sifonat banii, va pune pe ordinea de zi un proiect prin care să se dea 1,5 milioane pentru a se cumpăra a doua oară de către oraș, clădirea telegondolei.

Proiectul este unul care nu are cum să treacă de votul consilierilor și nu va trece, iar primarul știe asta. Probabil de asta s-a și lăsat pe ultimul moment situația și s-a venit cu acest proiect prost făcut ca el să nu treacă și Carabelea să se plângă că din cauza consilierilor din opoziție se pierd terenurile și clădirile și se ajunge la faliment.

După tot acest circ ieftin, bunurile și terenurile Perla Invest vor fi luate de niște firme care le vor vinde altor firme ca la final terenurile și clădirile să ajungă la aceeași gașcă de șmecheri care au devalizat și devalizează orașul de peste 10 ani.

  • De ce a pus primarul pe ordinea de zi un proiect despre care știe toată lumea că nu are cum să treacă de votul consilierilor?
  • De ce a lăsat primăria situația de la Perla Invest să degenereze și nu a făcut nimic concret ani de zile?
  • De ce a lăsat să funcționeze Baza Hipică fără acte, respectiv ca și cum ar fi liber de sarcini acel teren și se poate vinde oricând?
  • Cum a intrat firma Perla Invest în insolvență?
  • De ce nu se vorbește de cei care au jefuit Perla Invest și nu se recuperează niciun leu de la ei?

Un sigur răspuns este valabil. Așa s-a vândut totul pe nimic în acest oraș și așa au unii hectare de terenuri cumpărate de la primăria Piatra-Neamț direct sau prin firmele falimentate ale primăriei.

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate