Ședința Comisiei pentru Protecția Copilului Neamț s-a desfășurat la Casa Ozana din Tg. Neamț: „I-am văzut așa cum sunt ei: frumoși, inteligenți, cu vise și dorințe” – IMAGINI

Ședința Comisiei pentru Protecția Copilului Neamț s-a desfășurat la Casa Ozana din Tg. Neamț

Astăzi (n.red: ieri) am fost “acasă” la ei, la unii dintre copiii noștri, pentru care au fost dispuse măsuri speciale de protecție.

I-am văzut așa cum sunt ei: frumoși, inteligenți, cu vise și dorințe, sprijiniți de asistenți sociali, de psihologi, educatori, de șef de centru, de bucătărese, de supraveghetori. I-am găsit veseli, plini de viață și preocupați de activități specifice vârstei.

Adulți și copii, deopotrivă, ca într-o adevărată familie! Felicitări tuturor pentru ceea ce ați reușit să realizați la Casa Ozana din Tg. Neamț!

Bravo, Rebeca!

Succes în viață, Ionuț (așteptăm să vedem diploma de bacalaureat de anul viitor cu notă bună la matematică)!

Vom vizita toate centrele de asistență socială din județ pentru a verifica dacă sunt îndeplinite standardele și dacă există toate condițiile de viață pentru copiii și adulții noștri aflați în dificultate.

Prin eforturi comune, putem să depășim orice dificultate, iar tinerii noștri să aibă un viitor frumos. Trebuie doar dăruire, suflet și profesionalism în asistență socială!

Comisia de Protecția Copilului Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate