Șeful ITM Neamț a premiat elevii și profesorii participanți la etapa judeţeană a Concursului Naţional „Știu și aplic. Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii!”

În data de 3 mai 2022, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ au fost  premiaţi, de către inspectorul şef al ITM Neamţ Ioan Popescu, elevii şi profesorii participanţi la etapa judeţeană a Concursului Naţional „Știu și aplic. Securitatea și sãnãtatea în muncã se deprind de pe bãncile școlii!”

La concurs au participat 24 echipe (48 de elevi) de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”  din  Piatra Neamţ şi Colegiul Național de Informaticã din Piatra Neamţ, la secţiunea tehnologică şi  teoretică, ciclul inferior şi superior.

FOTO: ITM NEAMȚ

La etapa naţională care se va desfăşura la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Iaşi, în perioada 13-15 mai 2022, vor participa câştigătorii locului I de la cele 2 secţiuni, tehnologic şi teoretic, câte două echipe de la cele două colegii participante pentru ciclul inferior şi superior (8 elevi).

Elevii au demonstrat că şi-au însuşit temeinic cunoştinţele dobândite în perioada de pregătire a concursului şi că pot să identifice corect atât echipamentele individuale de protecţie cât şi  riscurile la care sunt expuşi lucrătorii din diverse domenii de activitate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate