Seminar Național FULL-CONTACT SUBMISSIONAL ARTS – la Bicaz

Ești instructor sportiv, maestru sau practicant de arte marțiale, te invit în data de 28 mai, ora 9,00, să participi la a II-a Ediție a Seminarului Unificat al Artelor Marțiale de Full-contact și Submisie, Seminarul FSA & MMA Kenshinkan karate” , este mesajul transmis de Petrescu Sebastian, Shihan centura neagră 5 Dan.

În cadrul acestui seminar se vor preda tehnici din următoarele stiluri kenshinkan, lethwei, kempo, kick-boxing, ju-jitsu box, muay-thai, combat-kenshinkan fudokan, ashihara, enshin, kyokushinkai, ju jitsu, bjj, judo, bujutsu, self defense, tehnici militare și nu numai. Este un seminar al fair-play ului și al bunului simț, un seminar în cadrul căruia fiecare lector își va prezenta arta. În cadrul acestui seminar vor preda lectori ce au o experiență vastă în domeniul Artelor Marțiale.

Datorită faptului că și-au anunțat prezența un număr mare de sportivi, Seminarul se va desfășura la Sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,Regina Maria” din Bicaz, iar în pauza seminarului sportivii au posibilitatea să viziteze Barajaul și Lacul de acumulare sau Cheile Bicazului, așadar, îmbinam utilul cu plăcutul și cu siguranță vom avea cu toții parte de o experiență frumoasă. OSU! „, a mai precizat Petrescu Sebastian.

Antrenament Bicaz -video

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate