Senatorul Răzvan Cuc: „Circulă zvonuri” că PNL scade în sondaje la Neamț

Senatorul social-democrat Răzvan Cuc a făcut astăzi o declarație în care arată că PNL începe să piardă încrederea populației la Neamț pe fondul strategiei conducerii liberale de a ataca încontinuu PSD.

Ce vești l-au destabilizat în așa hal pe președintele PNL Neamț, încât de câteva zile nu poți deschide un site local de știri fără să dai peste un comunicat PNL, o declarație adesea patetică sau o inițiativă administrativă fantezistă a șefului liberal?! Circulă zvonuri pe surse că ultimele sondaje realizate chiar de liberali arată că promovarea scandalurilor, a atacurilor la persoană și fanteziile administrative, precum cea recentă din Consiliul Local Târgu-Neamț, au adus PNL la un scor cu 1 în față.

Rupt de realitate, domnul Lazăr se înscrie în categoria ultimilor președinți liberali care promovează ura față de PSD, uitând că fără mâna pe care le-am întins-o noi acum doi ani, România nu ar fi putut fi guvernată. Asta pentru că marea “căsătorie” PNL- USR s-a destrămat înainte să înceapă.

Acum, strategul de la Neamț visează din nou la alianțe de dreapta. Păi le-ați încercat de câteva ori și au funcționat până NE-AȚI DUS ȚARA ÎN PRĂPASTIE.

Poate vă amintiți de convenția democrată și de daunele aduse țării de scandalurile acelei perioade. Sau de guvernele Orban-Cîțu-Barna, când ați cumpărat vaccinuri de patru ori mai mult decât populația României. Și acum… aceeași strategie?! “Ne unim în dreapta împotriva PSD!”

Chiar credeți că mai puteți manipula opinia publică? O să vedem la vot, domnule Lazăr.

Sau publicați sondajele cu scorul PNL din județul Neamț. Că dacă nu, o facem noi.

a declarat senatorul Răzvan Cuc, PSD Neamț, pe pagina sa de socializare

Sursa foto: Razvan Cuc

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate