Senatorul Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, despre politică și infrastructură (VIDEO)

În prezent senator de Neamț, pe atunci ministru al Transporturilor în guvernul PSD, Răzvan Cuc vine în fața nemțenilor cu o serie de realizări despre care în trecut foarte puțini erau cei care credeau că vor fi înfăptuite. Cei mai mulți au fost sceptici și i-au numit pe cei care anunțau începerea investițiilor în infrastructura din Neamț „mincinoși”.

Principala realizare de care se leagă numele lui Răzvan Cuc este reabilitarea drumului puternic calamitat Bicaz-Poiana Largului, blocat în mod inexplicabil după schimbarea Guvernului PSD de anumite interese pe care le-am tot discutat în spațiul public, și, în prezent finalizat. Comunitatea de pe Valea Muntelui a suferit ani de zile din cauza calității foarte proaste a drumului, iar o simplă asfaltare nu putea rezolva problema. Reabilitarea acestui drum a implicat lucrări ample la stabilizarea terenului și fundației prin foraje adânci. Tot de Răzvan Cuc se leagă și reabilitarea drumului Piatra-Neamț – Bicaz pe care acum se circulă foarte bine.

„Colegiul de care mă ocup este cel de pe Valea Muntelui și chiar vorbeam cu mai mulți primari care îmi spuneau că, indiferent de ce zic unii, așa ceva pentru județ nu se putea face decât prin ajutorul pe care l-a oferit la acel moment Ionel Arsene și prin funcția mea de ministru prin care am prioritizat problemele județului.”, spune senatorul de Neamț.

Răzvan Cuc a adus o serie de aprecieri noii conduceri PSD Neamț, descriindu-l pe Daniel Harpa echilibrat și om de cuvânt. În privința rotativei guvernamentale, Răzvan Cuc a precizat că se respectă protocolul de colaborare PSD-PNL, mai puțin ieșirea UDMR de la guvernare.

Despre situația politică actuală, guvernare, proiectele din Piatra-Neamț și ce ne așteaptă în perioada electorală puteți afla mai multe din materialul video:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate