Senatorul Răzvan Cuc, la cald despre deciziile luate în Coaliție pentru alegeri (VIDEO)

După cum se știe deja, cele mai recente decizii luate în Coaliția de guvernare PSD – PNL la nivel central au stabilit calendarul alegerilor din acest an. În iunie, alegerile europarlamentare vor fi comasate cu cele locale. De interes este faptul că, deși au loc în aceeași zi, la europarlamentare PSD și PNL vor avea liste comune, în timp ce pe listele de la locale vor candida separat.

În cadrul unei emisiuni, senatorul PSD, Răzvan Cuc, a discutat despre cum va funcționa la nivel local decizia de a avea liste comune la europarlamentare PSD-PNL, având în vedere că cele două organizații de la Neamț nu sunt tocmai prietene, în principal din cauza frecventelor atacuri venite dinspre președintele liberalilor nemțeni.

Va fi o campanie interesantă la noi în județ în perioada următoare și, de voie sau de nevoie, cele două partide vor trebui să ajungă la un numitor comun și să se recomande unele pe celelalte în campania pentru europarlamentare.

Senatorul Cuc a precizat că îl susține pe Daniel Harpa, președintele PSD Neamț, în candidatura pentru funcția de președinte al CJ Neamț.

Despre alte aspecte politice la nivel central și local, precum și despre modul în care PSD a ajuns să salveze, practic, PNL de la o cădere liberă în sondaje prin aceste liste comune la europarlamentare puteți afla mai multe în emisiunea pe care o redăm în continuare:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate