Senatorul Răzvan Cuc, mesaj de susținere pentru Daniel Harpa, liderul PSD Neamț

Ca urmare a speculațiilor din spațiul public cu privire la anumite tensiuni care ar exista în interiorul organizației PSD Neamț și a noilor direcții politice asumate de conducere, senatorul Răzvan Cuc a transmis astăzi un mesaj public de susținere pentru președintele PSD Neamț, Daniel Harpa. Senatorul îndeamnă la maturitate politică, asumare și muncă în echipă pentru un scop comun.

Încep prin a preciza că îl susțin întru-totul pe Daniel Harpa!

Nu cred în bârfe și îmi displac jocurile de interese. Politica presupune muncă, asumare și curaj. Exact așa cum spune președintele PSD Neamț!

Când am candidat pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț am știut că va fi o bătălie dificilă. Am găsit o organizație municipală nepregătită pentru o astfel de confruntare. Am muncit, împreună cu toți colegii mei, am făcut o echipă competitivă și am scos un scor bun.

Dar să fie foarte clar pentru toată lumea: eu am candidat, nu a candidat nimeni în locul meu. Asumarea unei candidaturi exact asta înseamnă: să candidezi, nu să vorbești fără să știi ce înseamnă asta! Nu să speculezi de pe margine și să te strecori pe o listă.

Ne așteaptă un an electoral greu. Trebuie să ne pregătim serios să câștigam toate alegerile. Am ales un președinte la PSD Neamț și am convenit cu toții să îl urmăm și să muncim, asumat, pentru câștigarea alegerilor. Asta înseamnă politică! Intrigile nu au loc aici. Ne batem, politic, pentru a-i învinge pe adversarii politici. Avem nevoie de candidați solizi și care să poată face față tuturor provocărilor.

Orice alt scenariu mi se pare infantil. Iar PSD Neamț are forța, înțelepciunea și oamenii să câștige toate alegerile care ne așteaptă!

a declarat senatorul de Neamț, Răzvan Cuc

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate