Senatorul Răzvan Cuc – Vă doresc un An Nou 2024 plin de sănătate, fericire și succes. Fie ca acest an să vă aducă bucurii, împliniri și multe motive de mândrie.

Dragi nemțeni,

Cu ocazia sosirii Anului Nou 2024, doresc să vă transmit cele mai calde și sincere urări de bine. Reflectând asupra anului care tocmai se încheie, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate în activitatea mea, atât ca Senator, cât și în rolul meu anterior de Ministru al Transporturilor.

Împreună, am contribuit la reabilitarea celor mai importante obiective de infrastructură din județul Neamț, un efort care a avut un impact pozitiv semnificativ asupra comunității noastre. Aceste realizări au fost posibile datorită susținerii și angajamentului fiecăruia dintre voi.

Privind spre viitor, sunt încrezător că, împreună, vom continua să lucrăm pentru dezvoltarea județului nostru. Avem multe de făcut și sunt multe așteptări de îndeplinit, dar sunt convins că, prin unitate și dedicare, vom reuși să aducem la îndeplinire proiecte importante pentru nemțeni.

Vă doresc un An Nou 2024 plin de sănătate, fericire și succes. Fie ca acest an să vă aducă bucurii, împliniri și multe motive de mândrie.

La mulți ani!

Cu respect și angajament,
Răzvan Cuc,
Senator

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate