Sens giratoriu provizoriu în intersecția periculoasă de la Căciulești

După multiple accidente grave în această intersecție, numită și „intersecția morții”, s-au montat semafoare care, periodic, devin nefuncționale, expunând participanții la trafic la noi evenimente rutiere. DRDP Iași informează astăzi că s-a găsit o soluție giratorie provizorie propusă pentru intersecția de la Căciulești: DN 15D cu DJ 156A, Girov, județul Neamț.

În vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic, DRDP Iași a finalizat lucrările de proiectare a unei soluții giratorii pentru amenajarea intersecției DN 15D cu DJ 156A, în zona localității Girov, județul Neamț.

Menționăm că este vorba despre o soluție giratorie provizorie, urmând ca în perioada următoare aceasta să fie supusă avizării din partea Inspectoratului de Poliție Județean și a Consiliului Județean Neamț.

După obținerea tuturor avizelor necesare, DRDP Iași va trece la execuția lucrărilor de amenajare a intersecției amintite.

Prin implementarea acestei soluții, DRDP Iași își propune reducerea riscului de accidente consemnat în zonă, eliminând totodată neajunsurile semnalate în funcționarea sistemului de semaforizare implementat în intersecția menționată, cauzate de unele deficiențe în alimentarea cu energie electrică.

a transmis DRDP Iași.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate